Nieuws
12 november 2006 - Ron Smeets

YouTube filmpjes zoeken en afspelen op je GSM

TinyTube is een mobiele website waar je met je GSM of Smartphone naar toe kunt surfen om mobiel YouTube filmpjes te zoeken en af te spelen.

Het voordeel van TinyTube is dat ze de YouTube filmpjes 'verkleinen' zodat ze beter geschikt zijn om af te spelen op mobiele devices met de bijbehorende smalbandige dataverbindingen.

Afhankelijk van de kwaliteit van je mobiele dataverbinding kun je kiezen uit verschillende formaten en bit-rates. Als je met je GSM naar de url http://www.tinytube.net surft, dan herkent de site automatisch of je met een mobieltje of PC binnenkomt.Gerelateerde links:
YouTube gaat mobiel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314