Toestellen
02 juni 2009 - Ron Smeets

Yfke Sturm onthult de Allure S, Samsung's nieuwste Ladyphone

Op het moment dat dit artikel live gaat start in Amsterdam Samsung's jaarlijkse LadyPhone Party. Het belangrijkste nieuws van vanavond is natuurlijk Yfke Sturm's onthulling van de Samsung Allure S, de nieuwste LadyPhone.

De Samsung Allure S beschikt naast de elegante kleurcombinatie en slanke vormgeving over zeer vrouwvriendelijke snufjes als SOS message, Fake Call, een met schitterende zirkonen gedecoreerde 3.2 megapixel camera en een krasvrij zeer helder AMOLED display.

Het toestel is tevens voorzien van MP3 speler en FM radio. De Samsung Allure S gaat gepaard met de unieke ‘Fashionology Box’; bestaande uit een exclusieve shawl van PRC (Percy Irausquin) en het onlangs uitgebrachte boek ‘Yfke’s Model Secrets’.

Yfke Sturm is het nieuwe ‘gezicht’ van de LadyPhone-lijn van Samsung en een van de succesvolste Nederlandse topmodellen van dit moment. Yfke heeft gewerkt voor internationale tijdschriften zoals Vogue, Elle, Marie Claire,  Cosmo en L’Officiel. Ze is verschenen in campagnes van o.a. Ralph Lauren, Calvin Klein, Emporio Armani, H&M en Carolina Herrera. Tevens liep ze op de catwalk voor alle grote designers zoals bijvoorbeeld Ralph Lauren, Calvin Klein en Versace.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.