Entertainment
17 april 2009 - Ron Smeets

Yfke Sturm gaat Ladyphone promoten

Ok, ik ben een man dus kan ik er wel mee leven dat een hot topmodel als Yfke Sturm het nieuwe gezicht wordt van de Samsung Ladyphones. Maar volgens mij zou Samsung eigenlijk gekozen moeten hebben voor een hot mannelijk model, toch?

Ladyphones zijn immers bedoeld voor de vrouwelijke mobiele bellers en die kijken volgens mij liever naar de Coca Cola Light guy of George Clooney. Of zit ik er nu helemaal naast ;-)

Bij Samsung zijn ze, begrijpelijk, in ieder geval erg blij met Yfke. “Net als Samsung heeft Yfke oog voor fashion, vernieuwing, creativiteit en stijl. Daarmee is zij de juiste ambassadrice voor alle Samsung ladyphones.”, aldus Robert de Jager van Samsung.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.