Nieuws
09 maart 2007 - Ron Smeets

Yahoo! standaard ook op HTC Smartphones

In de strijd om de mobiele interntter tussen Google, Windows Live en Yahoo! heeft de laatste van de drie een belangrijke overwinning geboekt.

Yahoo! heeft namelijk een deal met HTC gesloten om, deels met terugwerkende kracht (via firmware updates) alle huidige en toekomstige Windows Mobile Smarthones van HTC standaard te voorzien van Yahoo! Go software.

Yahoo! had al een vergelijkbare deal met Nokia voor diens Symbian Smartphones en ook voor diverse Samsung Motorola en LG toestellen.

Via: Yahoo! NewsGerelateerde links:
Yahoo GO 2.0 Review!
Yahoo Diensten op LG telefoons.
Yahoo heeft grote plannen voor mobile
Opera en Yahoo! gaan samen werken
Yahoo! Messenger ook succesvol in mobiel IM
Meer mobiele diensten van Google en Yahoo!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.