Entertainment
12 april 2007 - Ron Smeets

Yahoo! apps op Samsung Ultra Edition II toestellen

Motorola deed het een jaar geleden al en LG kondigde onlangs ook aan dat men een aantal toestellen standaard gaat voorzien van de nodige Yahoo! software.

Samsung heeft nu besloten de Ultra Series II modellen een soort van Yahoo! 'makeover' te gaan geven, om te beginnen met de Ultra 10.9 slider. Later zullen ook de Ultra 9.6 en 5.9 volgen.

Tot de standaard 'Yahoo! uitrusting' behoren onder andere de diensten als Yahoo! Mail, Messenger, Adress Book en Calender.

Via: Telecoms Korea (niet gratis)Gerelateerde links:
Yahoo! standaard ook op HTC Smartphones
Yahoo GO 2.0 Review!
Yahoo Diensten op LG telefoons.
Yahoo heeft grote plannen voor mobile
Opera en Yahoo! gaan samen werken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.