Nieuws
23 juli 2008 - Menno Stil

xWinPwn: Nu ook onstabiel je iPhone Pwnen

Al enige dagen zijn de iPhone, iPhone 3G en iPod touch te Pwnen met de pwnage tool 2.01.

Niet alleen krijg je hierdoor een iritante ananas tijdens je bootup maar ook kan je je iPhone, iPhone 3g en iPod touch activeren en jailbreaken.

Unlocken kan bij de iPhone ook maar bij de 3g helaas nog niet. (daar hebben we Xsim voor maar dat is een ander verhaal).

Veel mensen konden dit niet begrijpen. Wat is dan Mac dacht iedereen, de iPhone is toch van Apple niet van Mac? Nou dit is ook wel waar, maar Apple maakt meer dan iPhone’s en iPod’s. Ze maken namelijk ook een soort van computers, Mac’s genaamd.

Hier draait een heel ander besturings syeteem op, iets wat helemaal niet lijkt op het bij jullie vertrouwde Windows. Een besturings systeem wat wel stabiel is, niet continu voorzien moet worden van drivers. Virusvrij is en geen last heeft van hackers. Ja zoiets bestaat echt. Daarom is het ook niet meer dan logisch dat een groep apple fanaten als het DEV Team hun tool eerst ontwerpen voor Mac.

Er is er altijd wel een studerende puber handig met Visual Basic, kan die mooi het windows programmatje maken als wij de broncode vrijgeven, moeten ze gedacht hebben bij het DEV team.

Nou en dat is gebeurd, de 15 jaar oude AchneKleuter Neiluj1493 heeft vandaag een PWNage vrijgegeven voor gebruik met windows, XwinPWN heeft hij het gekroond. Donwloaden? Dat kan via deze link

Het bestand is net geen 10mb groot, dus dat moet voor iedereen te doen zijn zou je denken.

Dus kom op aan de slag allenmaal, maar beloven niet te zeuren als je windows bak halverwegen ineens een driver mist.Gerelateerde links:
iPhone Pwnage tool 2.0.1 werkt prima
iPhone firmware 1.1.3 al gehacked (Jailbreak)
iPhone 3G al te unlocken en jailbreaken
Over de auteur: Menno Stil