Nieuws
25 juni 2008 - Jeroen de Hooge

XS2TheWorld wint MCA 2008 voor sprekende cityguides

XS2TheWorld heeft een bronzen Mobile Content Award gewonnen in de categorie 'Best Handset Application'. De jury was onder de indruk van de mobiele applicatie die XS2TheWorld ontwikkelt: sprekende cityguides voor op je mobiele telefoon. XS2TheWorld was de enige Nederlandse prijswinnaar tijdens de internationale Mobile Content Awards & Conference, die van 18 tot en met 20 juni plaatsvond in Londen.

De eerste prijs in de categorie 'Best Handset Application' ging naar Garmin, producent van navigatiesystemen. XS2The World was verder genomineerd in de categorie 'Best Entertainment Service'.

"Wij vinden het fantastisch dat we een Mobile Content Award hebben gewonnen", aldus Sander Munstermann, CEO en mede-oprichter van XS2TheWorld. "We moesten het opnemen tegen belangrijke internationale concurrenten. De prijs is voor ons een grote stimulans en een bewijs dat we met onze mobiele applicatie in een behoefte voorzien. Dat was ook al duidelijk geworden uit het grote aantal mensen wereldwijd dat het gemak van onze broekzaktolk heeft ontdekt."Gerelateerde links:
Nooit meer lost in translation met XS2China
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.