Geruchten
26 februari 2015 - Ron Smeets

Xperia Z4 Tablet en Xperia M4 Aqua zijn de Sony nieuwtjes in Barcelona Geen groot Xperia nieuws van de Japanse fabrikant, maar dat was al min of meer duidelijk

Dat Sony in Barcelona, tijdens het MWC, geen Xperia Z4 smartphone gaat presenteren is al voor 99.9% zeker. Volgens de laatste geruchten, die deels door de fabrikant zelf in het leven geroepen zijn, zouden in Spanje de Xperia Z4 Tablet en de Xperia M4 Aqua het daglicht gaan zien. Dat blijkt althans uit lijstjes die opgedoken zijn waar beide toestellen op vermeld staan.

Heel veel details van beide toestellen zijn er nog niet, maar de Xperia M4 Aqua zal ongetwijfeld een eveneens waterdichte en betaalbare opvolger van de vorig jaar onthulde M2 Aqua zijn. De vraag rijst dan wel wat er met de M3 Aqua gebeurd is. Gesneuveld tijdens de ontwikkeling welicht? Of heeft Sony besloten de volgnummers nu te synchroniseren? Wie het weet mag het zeggen ;)

De Xperia Z4 tablet werd eergisteren al heel even door Sony getoond in de Xperia Lounge app. Beide toestellen zijn, zo luiden de geruchten, voorzien van Android 5.0 Lollipop.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.