Entertainment
10 november 2008 - Ron Smeets

Xperia Panels op de HTC Touch HD

Een week geleden zagen we al het levende bewijs dat het mogelijk is om de TouchFlo user interface op de Sony Ericsson Xperia X1 te installeren en je kon er natuurlijk op wachten dat er iemand de moeite zou nemen om die truuk om te draaien ;-)

Enfin, het is dus ook gelukt om de Panel interface op de Touch HD aan de praat te krijgen zoals je op de foto's hiernaast en -onder kunt zien. Er is ook een ietwat wazig filmpje van.

Via: DailyMobile en WMPowerUser

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.