Geruchten
29 maart 2011 - Ron Smeets

XML profiel Nokia T7 met Symbian^3 OS duikt op

Dat er de komende twee jaar nog een aantal nieuwe Symbian toestellen door Nokia op de markt gebracht gaan worden is al een tijdje bekend.

De afgelopen uren is een XML profiel van de Nokia T7 opgedoken, een serie-typering die we tot nu toe nog niet eerder zagen van de Finnen. De Nokia T7 zou voorzien worden van het Symbian OS. Letwel, dit zijn nog geruchten.

Het XML profiel onthult op zich niet veel informatie. Het enige dat er echt uit af te leiden valt is de aanwezigheid van een diplay met een resolutie van 360 x 640 pixels, twee zogenaamde soft keys (touch), Symbian^3 OS en browser versie 7.3.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.