Accessoires
28 december 2005 - Ron Smeets

XBox 360 als iPod dock

Als je het mij vraagt, dan kan ik me niet voorstellen dat er iemand is die in zijn duurbetaalde en na veel pijn, moeite en vooral wachten pas gekochte XBox 360 gaat zagen en boren om er een iPod dock in te bouwen.

Bij Engadget denken ze daar anders over en dus hebben ze de afgelopen week, in twee delen, een rijkelijk geillustreerde, 'How-To' gepubliceerd waarin een XBox 360 dus zwaar mishandeld wordt.

In deel I verplaatsten ze de Hard Disk van de XBox om plaats te maken voor de iPod Dock.

Deze week, in deel II maken ze de mishandeling compleet en na het nodige zaag-, slijp- en 'hack'werk verschijnt er dan een XBox / iPod console. Tja, geeks hè. . .;-)Gerelateerde links:
GSM modding of gewoon gek
Atari 800 Laptop
De iBone headset koppelt GSM en iPod
Hoe maak ik mijn eigen WiFinder rugzak
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.