Toestellen
23 oktober 2008 - Ron Smeets

X1 Xperia ontleedt

Op zich is dit wel iets wat ik als klein jongetje (en met mij vele anderen denk ik) graag deed als ik een nieuw stuk speelgoed had gekregen: uit elkaar schroeven!

Natuurlijk ging het toen vooral om auto's, Transformers en andere, niet zo high tech, gadgets en geen Sony Ericsson X1, om maar eens een dwarsstraat te noemen.

En dat is nou precies het gadget waar CyK1 zijn drang om nieuw speelgoed uit elkaar te schroeven op gebotvierd heeft. Hoe dat ging kun je in onderstaande video's zien.

http://www.youtube.com/watch?v=AWDurQrRt-Yhttp://www.youtube.com/watch?v=iyGUbxFqvyc

Behalve dat hij het toestel uit elkaar gehaald heeft, is het hem ook weer gelukt hem in elkaar te zetten. Ook daar heeft CyK1 video's van gemaakt:

http://www.youtube.com/watch?v=V0sOaIo6724http://www.youtube.com/watch?v=RcDqyEyC_HY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.