Nieuws
25 november 2008 - Ron Smeets

X1 Xperia Facebook Panel demo

Ik heb zelf ook net mijn X1 Xperia binnen en ik moet zeggen dat ik tot nu toe blij verrast ben door het gebruiksgemak van de Panel UI. De afgelopen maanden heb ik ook al enkele malen met een (prototype van de) X1 kunnen 'spelen' en toen oogde de interface nogal traag maar dat kwam voornamelijk doordat de software in die prototypes nog niet 100% 'consument-klaar' was.

Enfin, binnenkort zal ik al mijn bevindingen van de eerste Windows Mobile Sony Ericsson hier publiceren. Voor nu moeten jullie het even doen met onderstaande Facebook Panel demo ;-)

Via: IntoMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.