Nieuws
10 januari 2008 - Ron Smeets

X-SimII voor iPhone met firmware 1.1.2, Bootloader 4.6

De iPhones die momenteel in Amerika, Duitsland, Frankrijk en Engeland verkocht worden zijn allemaal voorzien van firmware versie 1.1.2 met Bootloader 4.6 en dus nog niet te hacken op de bekende manier (AnySIM of iPhoneSimFree) voor gebruik in combinatie met andere SIM kaarten.

Inmiddels is er wel een nieuwere versie van de X-SIM (variant op de Turbo-SIM) beschikbaar, de X-SIM II die, zo meldt de maker, wel werkt in de nieuwere iPhones met bovengenoemde firmware en Bootloader.

De X-SIM II is feitelijk een 'dummy simkaart' die je samen met je eigen SIM in de iPhone stopt en er voor zorgt dat het apparaat denkt dat er een AT&T (Franse Orange, Duitse T-Mobile of Engelse O2) Simkaart in zit.

Voor zover bekend werkt de X-SIM II momenteel met de volgende netwerken:T-Mobile, Vodafone, Orange, O2, Tesco, TIM en Virgin Mobile.Gerelateerde links:
Unlock voor iPhone met firmware 1.1.2 en Bootloader 4.6
iPhoneDevTeam roept de hulp in van andere hackers
iPhone firmware 1.1.3 komt dit weekend?
iPhone firmware 1.1.2 sloopt wederom de jailbreak hack
iPhoneSimFree software unlocktool voor iPhone WERKT!!!
Operator gaat SIM kaarten vastlijmen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.