Nieuws
30 maart 2012 - Ron Smeets

WSJ: "Google wil een online Android Tablet Store beginnen"

Als we de berichten van de Wall Street Journal (WSJ) mogen geloven dan is Google nog dit jaar van plan haar eigen online Android Tablet Store te openen.

Nee, niet om daar, net als een paar jaar geleden met de eerste Nexus smartphone, een 'Nexus Tablet' te gaan verkopen maar een online winkeltje waar Samsung, Asus (fabrikanten die genoemd worden) en mogelijk nog wat andere merken, hun tablets te koop kunnen zetten.

Volgens de WSJ zouden de tablets in de Tablet Store meer 'Google' branding krijgen dan gewoonlijk en er wordt ook gespeculeerd dat Google mogelijk 'kortingen' gaat geven om de concurrentie met de goedkopere Kindle Fire wat meer leven in te blazen.

Bron 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.