Entertainment
09 juni 2005 - Redactie MobileCowboys

Wraakaktie van de Belgen?

Ik woon vlakbij de Belgische grens en ga behoorlijk gebukt onder vlaamse invloeden ;). Grapjes over Balkenende zouden wij echter nooooit maken, hoewel .. die van dat charisma leverde toch wel een glimlach op. Nadeel van het wonen in een grensgebied is dat je mobiele telefoon soms volledig de kluts kwijt is en je wordt opgezadeld met veel te hoge roaming-kosten.

Op mijn laptop maak ik gebruik van een UMTS-kaart van KPN. Voor 75 euri onbeperkt online en een aanradertje voor iederen die in z'n dagelijks leven niet zonder online oxygene kan.

Deze ochtend werd ik daar ineens verwelkomd met twee SMS-berichten via die kaart, welke suggereren dat ik in middels in vlaanderen zit (er zit gewoon een simmetje in wat ook in je telefoon kan), Klikken gaf de volgende boodschap: Welkom bij Proximus, Bel om uw voicemail te beluisteren naar 1233 enz... Hmmm.

Mogelijkheid 1. Ze hebben vanacht stiekum de grens verlegd. Mogelijkheid 2. Ze hebben die uitzendpalen van Proximus op Nederlands grondgebied geplaatst. Mogelijkheid 3. De Belgen hebben alvast de lucht boven Nederland ingenomen. In alle drie de gevallen lijkt het op een wraakaktie van de Belgen. Hadden we ook maar niet zo kinderachtig moeten reageren op die vlaamse minister ;).

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl