Accessoires
12 februari 2010 - Ron Smeets

Worstje als iPhone Stylus

Een van de nadelen (voor sommige gebruikers althans) van capacitive touchscreens is het feit dat je er geen (normale) stylus bij kunt gebruiken. Dat kan soms vervelend zijn, bijvoorbeeld in winters zoals deze wanneer je vaker handschoenen draagt.

Koreaanse iPhone gebruikers hebben ontdekt dat de worstjes van CJ Corporation dezelfde electrostatische eigenschappen hebben als onze vingers, los van het feit dat ze er ongeveer hetzelfde uitzien.

Ja, er is al een speciale capacitive stylus, maar die is natuurlijk nog lang niet overal te koop en bovendien is de Koreaanse oplossing een stuk goedkoper en smakelijker ;-) ik ben wel benieuwd of er bij ons ook worstjes in de winkels liggen die op deze manier te gebruiken zijn. sausage-stylus1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.