Entertainment
12 maart 2007 - Menno Hoekstra

Worstelaars op je mobiel!

World Wrestling Entertainment (WWE) heeft onlangs een deal gesloten in Amerika met Cingular Wireless. WWE gaat media content leveren voor alle Cingular gebruikers.

Abbonees van Cingular video package ($19,99 per maand) krijgen automatisch de nieuwste previews te zien van de aankomende WWE pay-per-view evenementen, WWE nieuws en verscheidene video clips zoals de Slam of the Week.

Ook zal WWE een andere service lanceren genaamd WWE premium Video ($4,99 extra per maand). hiermee zullen "exclusive videos, interviews, classic clips, hot Diva action and more," beschikbaar worden hieronder vallen ook video’s van Wrestlemania Magic Moments, het grootse WWE event van het jaar.

Het zal hier gaan om ongeveer 100 WWE filmpjes die exclusief zijn voor Cingular klanten via de premium service.

WWE is erg populair in Amerika en heeft veel en ook vaak zeer trouwe fan’s daarom denk ik dat deze service nog eens best populair kan worden in de US.

Misschien een goede investering voor John de mol om de WWE rechten te kopen zodat wij in Nederland ook kunnen genieten van dit spektakel, aangezien het hier niet meer op de TV is. :-)Gerelateerde links:
Legale 'slapping' op je GSM
Over de auteur: Menno Hoekstra