Geruchten
13 mei 2010 - Ron Smeets

Wordt Lady Gaga het gezicht van de nieuwe iPhone?

Als we de geruchten uit de VS mogen geloven dan is de kans aanwezig dat Lady Gaga het gezicht van de nieuwe iPhone 4G / HD gaat worden in de commercials voor het toestel.

Gezien de populariteit van Lady Gaga en de enorme hype die de iPhone elk jaar weer te weeg brengt zou dat voor beide partijen bepaald geen slechte zet zijn.

Het feit dat Lady Gaga op 28 Juni haar Amerikaanse tournee start wordt in het geruchtencircuit gezien als een extra bewijs. Dat is immers (waarschijnlijk) enkele dagen of weken ná de introductie van de nieuwe iPhone en valt zo ongeveer gelijk met het moment dat het toestel in de Amerikaanse winkels zal liggen. Enfin, we zullen zien. Vooralsnog zegt Gaga's platenlabel, Polydor, van niets te weten en geven ze 'geen commentaar'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.