Toestellen
14 oktober 2015 - Ron Smeets

Wordt het de OnePlus X of toch de 'Mini' Gelekte productpagina en teaser lijken elkaar tegen te spreken

De afgelopen dagen is op diverse plekken informatie 'gelekt' over een nieuwe OnePlus smartphone. Foto's van het toestel deden al vermoeden dat die iets compacter wordt dan de huidige OnePlus 2. Over de naam zijn de verschillende geruchten het nog niet eens; OnePlus X, of toch OnePlus Mini.

De fabrikant heeft op facebook een teaser geplaatst waarop staat dat 29 oktober iets met een 'X' gepresenteerd gaat worden. Echter, Amazaon India heeft 'per ongeluk' een productpagina online gezet waarop de OnePlus Mini genoemd wordt.

Nu ben ik geneigd om de informatie van de fabrikant iets serieuzer te nemen dan die van een online winkel, maar met OnePlus en al haar geregiseerde 'lekken' en 'geruchten' weet je het nooit. 29 oktober zal het allemaal wel duidelijk worden en dan blijkt ongetwijfeld dat dit ook weer een toestel wordt waarvoor je uitgenodigd moet worden om hem te kunnen kopen. Geen massaproduct dus.

Via (OnePlus Facebook), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.