Toestellen
04 juni 2012 - Ron Smeets

Wordt grijs het nieuwe 'Pebble Blue' van de Galaxy S III?

Dat Samsung problemen heeft (of had) met de productie, of de lak, van de 'Pebble Blue' versie van de Galaxy S III is geen nieuws meer. Voglens Samsung Nederland verschijnt die variant van het toestel begin juni (deze week wellicht dus al) alsnog in de winkels.

Een Duitse video (zie hieronder) toont naar eigen zeggen de technisch goede 'Pebble Blue' versie van de Galaxy S III. Of het met de belichting te maken heeft is niet bekend, maar het lijkt er op dat de blauwe Galaxy S III wat grijzer geworden is. Vandaar mijn vraag; Wordt grijs het nieuwe 'Pebble Blue' van de Galaxy S III? Kijk en oordeel zelf maar.

De video, en enkele nieuwe (eerste en tweede afbeelding) en 'oude' (derde en vierde foto) screenshots van de 'blauwe' achterkant:

http://www.youtube.com/watch?v=EwlPN3dlJz0

SGS3-Pebble-Blue-Grijs-a SGS3-Pebble-Blue-Grijs-b

SGS3-Pebble-Blue-Achterkant-Probleem-c1 SGS3-Pebble-Blue-Achterkant-probleem-a1

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.