Geruchten
09 mei 2009 - Ron Smeets

Wordt dit de nieuwe versie van de T-Mobile G1

Volgens BoyGenius zou het toestel op de afbeelding hiernaast en -onder de tweede versie van de T-Mobile G1 worden. Of dat klopt zal de tijd moeten leren maar de HTC op dit plaatje ziet er in ieder geval beter uit dan de G1, G2 en G3 (ook nog een gerucht) bij elkaar.

Als je het mij vraagt is het een kruising tussen de Nokia E75 (maar dan zonder standaard keypad) en de HTC Touch Pro2.

Als de geruhten kloppen dan zou deze vernieuwde uitvoering van de G1 vanaf Oktober in de VS al in de winkels moeten liggen. Bij WalMart (de lokale 'Hema') om precies te zijn. De prijs? Ongeveer 148 dollar in combinatie met een tweejarig abonnement.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.