Geruchten
22 april 2006 - Ron Smeets

Wordt dit de echte opvolger van de RAZR

Motorola's populairste toestel sinds de StarTack is al in diverse 'uitvoeringen' uitgebracht, maar een echte opvolger was er nog niet.

Volgens 'Boy Genius' is de kans echter groot dat dit toestel (zie foto), dat nu nog naar de naam 'Canary' luistert, uiteindelijk de RAZR zal gaan opvolgen.

Hij ziet er niet ze dun uit als de originele RAZR, maar dat komt, zo meldt 'Boy' bij Engadget, door het feit dat ie een stukje smaller is dan het origineel; gezichtsbedrog dus.

Behalve 3G support (UMTS) heeft dit prototype ook een 2MP cam. Naar verluidt kunnen we de Canary, vermoedelijk onder een andere naam, ergens tussen november '06 en maart '07 in de winkels verwachten. Gezien de wereldwijde populariteit van zijn voorganger gaan wij er maar even van uit dat Motorola een wereldwijde release zal uitrollen.Gerelateerde links:
Nu ook een 'muziek RAZR'
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
RAZR best verkochte GSM in Europa
PEBL moet RAZR doen vergeten
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Nieuwe 'RAZR' al goedgekeurd door FCC
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.