Geruchten
06 januari 2007 - Ron Smeets

Wordt dit dan Apple's iPod Phone

Het wordt eentonig, maar de afgelopen jaren zijn we een sloot aan fake iPhone ontwerpen tegen het lijf gelopen. Tot twee keer toe heb ik er al eens een aantal verzameld in een fotoalbum.

Met de MacWorld Expo voor de deur en de steeds sterker wordende geruchten en berichten dat de 'iPhone' nu toch echt op het punt staat gelanceerd te worden is het niet vreemd dat op de valreep van die (mogelijke) aankondiging nog een aantal fake 'iPhones' opduiken. Nu bekend is geworden dat de naam iPhone niet van Apple maar van Linksys is moeten de fakers natuurlijk iets anders in hun ontwerp verzinnen.

Neem nou deze 'iMobile'. Toegegeven, dit toestel heeft de nodige 'Apple kenmerken' zoals een clickwheel, iPod (dock) connector en een ronde metalen design, maar helaas is de naam 'iMobile' ook al van iemand anders waardoor ook deze fake door de mand valt.

Toch nog maar een weekje wachten op de officiele aankondiging van Steve Jobs. Als die er komt!Gerelateerde links:
iMobile ook niet van Apple
De iPhone is van Linksys
Vijf jaar iPhone geruchten in beeld
Aankondiging iPhone aanstaande maandag?!?
iPhone al nagemaakt?
Patent van de iPhone goedgekeurd
iPhone geruchten.
Apple bestelt 12 miljoen iPhones?!
Fake iPhone van Apple Remote
Twee iPhones op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.