Accessoires
08 september 2010 - Ron Smeets

Wordt de WeTab de eerste MeeGo Tablet?

Het is een beetje bizar, maar sinds de introductie van de iPad Tablet lijkt het wel alsof de hele gadgetwereld in de ban geraakt is van Tablets. Het lijkt wel op de touchscreen hype die direct na de introductie van de eerste iPhone losbarstte.

Enfin, hieronder staan twee video's van de, nog onaangekondigde, WeTab. Het apparaat dook op tijdens een Tweetup van Intel in Berlijn. De meest opvallende feature daarbij is de aanwezigheid van het MeeGo OS.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.