Geruchten
25 oktober 2006 - Ron Smeets

Wordt de Nokia 330 de opvolger van de 770?

Vorige week verspreide Nokia nog het nieuws dat men een GPS ontvanger ging toegevoegd had aan de lijst met accessoires voor de 770 internet tablet, een Nokia die maar niet populair wil worden.

Inmiddels gaat het gerucht rond dat Nokia met een compleet nieuwe tablet op de markt gaat komen. Eentje die meer gericht is op de PMP en Navigatie markt.

De, door sommigen als 330 bestempelde, nieuwe Nokia zou voorzien worden van een geintegreerde GPS module, multimedia software voor het afspelen van audio en video bestanden en een 3.5inch (8.7cm) kleurendisplay.

Nokia zelf heeft nog niet gereageerd op deze geruchten, dus het blijft nog even speculeren. Daarentegen zijn de uitgelekte foto's wel van een bijzonder goede kwaliteit. Zo goed zelfs, dat je bijna zou gaan twijfelen over de echtheid ervan.Gerelateerde links:
Nokia blijft het proberen: nu ook navigeren met de 770
Geen 770i, wel software update voor de Internet Tablet
Nokia 770 beter dan de Samsung Q1
Kansloze actie van Nokia en Linksys
Nokia Internet Tablet eindelijk in de winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.