Geruchten
18 april 2011 - Ron Smeets

Wordt de LG E700 de eerste Windows Phone 7 Mango smartphone?

Uit het xml profiel van de LG E700, een nog onbekend Windows Phone 7 toestel, zou je kunnen afleiden dat dit (een van) de eerste Windows Phone 7 smartphone(s) wordt waarop de voor de tweede helft van dit jaar verwachtte 'Mango versie' van Microsoft's mobiele OS geinstalleerd is.

Die plausibele conclusie trekken de boys van Tweakers naar aanleiding van de vermelding dat de LG E700 voorzien wordt van IE9.

De Windows Phone 7 versie die momenteel nog actueel is maakt gebruik van IE7. De Mango updaate, die later dit jaar ook de introductie van de Nederlandse versie van Windows Phone 7 zal inluiden wordt standaard voorzien van IE9, zo maakte Microsoft in februari al bekend. Het lijkt er dus op dat de LG E700, als die gepresenteerd gaat worden, (een van) de eerste Windows Phone 7 Mango toestellen wordt. Andere specs die uit het xml profiel van de LG E700 af te leiden zijn betreffen een display met 800 x 480 pixel resolutie en UMTS support.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.