Geruchten
08 december 2006 - Ron Smeets

Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?

Volgens een Arabische bron komt de GSM versie van de in September aangekondigde CDMA Smartphone, de HTC Libra, medio 2007 als HTC Vox naar Europa.

De kleine candybar GSM met een slide-out qwerty toetsenbord zal niet zozeer als een Smartphone op de markt gezet gaan worden maar als een 'SMS en Email vriendelijk toestel'.

De spec sheet spreekt van een toestel met 96Mb intern geheugen (RAM), Quad-band GSM met GPRS en EDGE support en een 2.4inch QVGA display waarvan de weergave automatisch in 'landscape' modus veranderd als je het toetsenbord uitschuift.Gerelateerde links:
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
HTC onthult de kleine Libra
Een ergonomisch ontworpen Smartphone
Kleinste Windows Mobile Smartphone
Pantech T-Slide camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.