Geruchten
13 juli 2016 - Ron Smeets

Wordt de HTC Desire 10 een goedkopere HTC 10? Eerste kiekjes zijn gespot maar zeker is dat nog allerminst

Hoewel de HTC 10 een hele stap vooruit was ten opzichte van de One series in de jaren daarvoor is het nieuwe vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant nog geen doorslaand succes. Los van het ietwat gepeperde prijskaartje heeft het toestel ook nog wel wat (kleine) nukken. Het feit dat de HTC 10 in sommige landen een (tijdelijke) prijsverlaging gekregen heeft lost maar een deel van bovengenoemde problemen op.

Als we de meest recente geruchten en foto's mogen geloven dan werkt HTC mogelijk aan een goedkopere 'Desire' variant van de HTC 10. Dat zou dan dus de HTC Desire 10 moeten worden. Over de specs van dit toestel is nog niets bekend, maar de Desire modellen zijn doorgaans instap- of mid-range modellen.

Uiterlijk lijkt het toestel op de foto hierboven inderdaad wel wat op de HTC 10. De foto van de achterzijde laat zien dat het inderdaad een Desire is. Geen geslepen rand rondom de behuizing en ook de positie en het design van de camera is iets anders. Letwel, van deze kiekjes is nog lang niet met zekerheid te zeggen of ze inderdaad de HTC Desire 10 tonen en of dat toestel inderdaad bestaat is ook nog niet bekend.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.