Geruchten
30 december 2006 - Ron Smeets

Wordt 2007 het jaar van HTC?

Nog niet zo lang geleden liet toestelmaker HTC, waar vooral Smartphones gemaakt werden die onder de merknaam van een provider op de markt kwamen zoals de T-Mobile MDA, aan ook weten ook Smartphones onder haar eigen merknaam uit te gaan brengen. Sindsdien zijn er al een aantal de revue gepasseerd en in de diverse telefoonwinkels verschenen.

Voor het komende jaar staan ook al weer een aantal toestellen op de kalender. Zo zagen we de afgelopen weken geleden de Athena, Cavalier, Love en Vox al voorbijkomen.

Volgens het Russische HPC.ru mogen we de komende 12 maanden nog een aantal nieuwe HTC's begroeten. Het is een indrukwekkend lijstje met namen, maar daarbij moet natuurlijk wel gezegd worden dat het nog om geruchten gaat. Volgens de komt HTC volgend jaar met de Omni (die wij enkele maanden geleden ook al zagen), Kaiser, Panda, Elf, Wings, Cavalier, Love, Vox, Athena en een onbekend clamshell toestel.

Zie hieronder foto's van de HTC Elf, Kaiser, Wings en het onbekende toestel dat nog het meeste lijkt op een tweede generatie van de HTC Star Trek.Gerelateerde links:
Samsung BlackJack vs HTC Cavalier
Eerste foto van de HTC Vox
HTC Herald nog voor de Kerst in de winkels
HTC Artemis naast zijn concurrenten
HTC Omni als opvolger voor de Universal
Meer muziek in toekomstige HTC smartphones
Foto's van de HTC Excalibur
HTC TyTN wordt CHT 9000, China's eerste 3G phone
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.