Nieuws
14 juni 2009 - Ron Smeets

Worden we nog verrast tijdens Samsung Unpacked ?

Morgen (maandag 15 Juni) vlieg ik in alle vroegte met de Koreaanse fabrikant naar Londen voor het 'Samsung Unpacked' evenement dat daar in de vroege avond gehouden wordt. Tijdens het event wordt een nieuwe 'high performance' (smart)phone onthuld.

Gelet op de geruchten van de afgelopen dagen en weken zal het mij benieuwen hoe verassend het Unpacked evenement nog zal blijken te zijn. Gaan we de onhulling van de B7610 (aka Louvre) zien, wordt het de I8000 (aka S8000) of toch nog iets geheel nieuws. Maandag avond rond 19u (Nederlandse tijd) weten we meer. Stay tuned!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.