Entertainment
02 november 2009 - Ron Smeets

Word jij de Nokia Music Meister?

Tot eind November kan iedere muziekliefhebber meedoen aan de Nokia Music Meister Challenge. Bij deze muziek quiz ter promotie van Nokia's Comes With Music service worden wekelijks diverse prijzen weggegeven zoals een Nokia N86, Stereo Bluetooth Headset of 100 tracks uit de Nokia Music Store.

Deelnemers krijgen 4 tracks voorgeschoteld uit de Nokia Music Store, telkens in een alternatief jasje. Hoe sneller ze het juiste antwoord geven, hoe meer punten je krijgt. Na het beantwoorden van de slotvraag krijg je te horen of jij de échte Music Meister bent.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.