Geruchten
26 januari 2011 - Ron Smeets

Witte versie van de iPhone 4 komt vandaag? UPDATE: Nee!

De witte uitvoering van de iPhone 4 zou aanvankelijk gelijktijdig met de zwarte uitvoering op de markt komen. Door diverse, technische, problemen met het 'witte glas' is dat uiteindelijk echter uitgesteld tot de lente van 2011 (over zo'n twee maanden dus).

Nu wil het geval dat op dit moment de online Apple Store wegens 'updates' offline is en omdat er verder geen productaankondigingen en releases gepland staan wordt er dus volop gespeculeerd dat de witte iPhone 4 mogelijk vanaf vandaag leverbaar wordt.

Voor zover daar nu nog iemand op zit te wachten, natuurlijk ;-) We zitten inmiddels namelijke al ruim een half jaar na de lancering van de iPhone 4 en enkele maanden vóór de vermoedelijke onthulling ('traditioneel' rond juni/juli) van de iPhone 5. Maar goed, we zullen zien. Als het echt om de witte iPhone 4 gaat dan zal die ongetwijfeld binnen enkele minuten (of uren) in de Online Apple Store opduiken.

UPDATE (09u55): De Apple Store is inmiddels weer online maar voor zover ik het kan zien is de witte iPhone 4 nog niet te bekennen. Gerucht kan vooralsnog weer in de prullenbak dus ;-)) Wat is er dan wel veranderd? Helemaal zeker weet ik het niet omdat ik de Apple Store al een paar weken niet meer bezocht heb, maar ik zie nu wel een Valentijns cadeaugids.

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.