Toestellen
18 augustus 2006 - Ron Smeets

Witte slider van LG

De Koreaanse toestelmaker leek de afgelopen maanden, sinds het enorme wereldwijde succes van de Chocolate, zich vooral toe te leggen op de 'donkere' toestellijn.

Toch kondigde men enkele weken geleden al de komst aan van een witte en roze versie van de KG800, Chocolate, en nu heeft menin Korea een nieuwe, maagdelijk witte, slider op de markt geintroduceerd, de LF1300.

Het toestel is 16.9 mm dun en voorzien van een 1.3MP cam, MP3 speler, 2.0inch QVGA display, Bluetooth, USB en een SD card. Het toestel heeft verder geen touch-buttons of andere 'Chocolate'-achtige features.

Of deze witte slider ook in de rest van de wereld uitgebracht gaat worden is niet bekend, maar gezien het succes van LG mogen we dat wel verwachten.Gerelateerde links:
Ultraplatte LG KG320 toch naar Europa
Amerikaanse Chocolate 7 Augustus in de winkels
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Special edition van de Chocolate II
Clamshell Chocolate van LG
Platte slider van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.