Geruchten
03 augustus 2010 - Ron Smeets

Witte Samsung Galaxy S gespot

Witte toestellen zijn weer helemaal in. Ik zie regelmatig bellers lopen met de witte versies van de Nokia N97 Mini, de BlackBerry Bold 9700 en natuurlijk ook de iPhone 3GS.

Op de Spaanse site van de Phone House is nu ook een witte versie van de Samsung Galaxy S opgedoken.

Het zal mij benieuwen of die uitvoering ook bij ons in de winkels zal verschijnen. De eerste Galaxy en de Galaxy Spica waren in ieder geval ook in het wit te koop.. De witte Galaxy S stond op de site van de Phone House in Spanje overigens naast de Nokia N8 (zie afbeelding). Beide toestellen hebben daar een prijskaartje van 499 Euro gekregen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.