Toestellen
29 januari 2011 - Ron Smeets

Witte Samsung Galaxy Ace met Supertrash accessoires onthuld

Samsung heeft vanavond, tijdens de Amsterdam Fashion Week een nieuwe LadyPhone gepresenteerd (live foto's volgen later). Het wordt dit jaar een witte uitvoering geworden van de Samsung Galaxy Ace.

In de doos zal, behalve het toestel, ook een phonebag van Supertrash en het bijbehorende magazine van het modemerk meegeleverd worden.

Qua specifidaties is de Samsung Galaxy Ace 'Supertrash' identiek aan de 'standaard' uitvoering van de Galaxy Ace die eerder deze week, samen met de Galaxy Mini en Galaxy Gio, gepresenteerd werd. Kortom, dit wordt een 'LadyPhone' met normale specs.

De Galaxy Ace is onder andere voorzien van een 3.5 inch HVGA touchscreen display, 5 megapixel camera, Android 2.2, quad-band GSM met UMTS/HSDPA support, een 3.5mm audio aansluiting, microSD geheugenkaart gleuf, Stereo FM Radio met RDS, Samsung Social Hub app, De Samsung TouchWiz UI, Quicktype tekstinvoer van Swype, A-GPS, WiFi, Bluetooth 2.1 en een multimedia speler.

De Samsung Galaxy Ace Supertrash zal vanaf 7 februari in de Nederlandse winkels liggen en het toestel gaat, zonder abonnement, 349 Euro kosten (adviesprijs). Samsung-Galaxy-Ace-Supertrash

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.