Accessoires
12 november 2005 - Ron Smeets

Witte PSP moet dames verleiden

De Sony PSP is hier vrijwel continu uitverkocht, maar Sony is toch al bezig met een tweede fase in de marketingstrategie voor haar nieuwste succesnummer uit te rollen.

In Azie, om te beginnen in Korea, heeft men een spierwitte versie van de PSP gelanceerd met de bedoeling de populariteit onder dames op te krikken.

Gezien de beperkte voorraden in Europa zou het volgens mij niet eens zo'n slecht idee zijn om de witte PSP hier ook maar meteen te introduceren, als er daar wel genoeg van in de magazijnen liggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.