Toestellen
09 december 2011 - Ron Smeets

Witte Nokia N9 nu te koop... in Finland

Een van de toestellen die tijdens Nokia World, ietwat onverwacht, heel veel aandacht kreeg van de aanwezige pers en bezoekers was een witte uitvoering van de Nokia N9. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er ook wel behoorlijk van gecharmeerd was.

Welnu de witte N9 is vanaf nu te koop, in Finland. Nu nog hopen dat Nokia ook een witte Lumia 800 gaat maken of alsnog besluit de N9, en dan ook in het wit, in de Nederlandse shops te leggen.

Met een prijskaartje van 630 Euro is de witte N9 bepaald niet goedkoop, maar voor de echte liefhebbers is dat nog wel te overzien, toch? ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.