Toestellen
30 oktober 2006 - Ron Smeets

Witte Motorola KRZR van Verizon

LG en Motorola zijn al geen dikke vriendjes meer sinds de Koreanen de Amerikanen beschuldigden van jatwerk bij het ontwerpen van de Moto KRZR K1m.

Het lijkt er op dat Motorola zich, terecht, weinig van die beschuldigingen aantrekt. Sterker nog, met de release van een Witte KRZR, zo vlak na LG's aankondiging van de Witte Chocolate, lijken de Amerikanen nog wat extra olie op het strijdvuur te willen gooien.

Nu maar afwachten of LG hier weer op gaat reageren met een Witte versie van haar eigen 'KRZR', de KG810Gerelateerde links:
Witte Chocolate ook naar de VS
LG beschuldigt Motorola van jatwerk
Motorola KRZR in Nederland te koop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.