Geruchten
29 januari 2013 - Ron Smeets

Witte LG Nexus 4 gespot?

Vandaag is een foto opgedoken waarop een witte variant van de LG Nexus 4 te zien zou zijn. Het betreft, natuurlijk, de achterzijde van het toestel. De echtheid is niet te bepalen. Wat wel opvalt is een chrome rand rondom de flitser.

Rechtsonder is ook dezelde 'metallic' look te zien die we kennen van de zwarte LG Nexus 4. Wat mij betreft een van de mooiere design accenten van dat toestel.

De eventuele komst van een witte LG Nexus 4 zou helemaal in lijn liggen met de vorige twee Nexus smartphones. De Nexus S en Galaxy Nexus waren uiteindelijk ook beiden in zwart als wit te koop. De foto van de vermeende witte Nexus 4 is overigens gemaakt, zo blijkt uit de EXIF data, met een Koreaanse Optimus G. Ook een LG toestel. Dat leidde weer tot het gerucht dat deze foto dus wel eens gemaakt zou kunnen zijn door een medewerker van LG.

Hoe dan ook. Of er nu een witte Nexus 4 komt of niet; hier zullen veel Android en Nexus fans pas echt blij worden wanneer Google en LG zouden besluiten het toestel alsnog officieel in Nederland te gaan verkopen. En als een witte variant dan ook meteen betekent dat de voorraden wat groter worden, dan zou dat helemaal mooi zijn, toch?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.