Geruchten
18 september 2011 - Ron Smeets

Witte iPhone 4S in bestelsysteem van Amerikaanse provider?

Naast de iPhone 5 duikt in de vele geruchten ook zo af en toe weer de iPhone 4S op. Dit zou mogelijk een kleinere en goedkopere variant van Apple's smartphone worden.

Het meest recente 'bewijs' voor het bestaan van de iPhone 4S is een schermafbeelding van een bestelsyteem van AT&T, de Amerikaanse provider. In het lijstje met alle leverbare iPhone modellen en uitvoeringen staat onderaan nu ook de 'iPhone 4S White'.

Natuurlijk is niet met zekerheid te zeggen of dit informatie (en de afbeelding dus) van dit gerucht juist is. Daarvoor zullen we toch echt moeten wachten op het moment dat Apple besluit de nieuwe iPhone (of iPhones) te onthullen. Het feit dat alle toestellen, behalve de iPhone 4s, op het lijstje in het AT&T systeem ook een toevoeging hebben voor de geheugencapaciteit maakt het waarheidsgehalte van dit gerucht voor mij een stuk kleiner.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.