Nieuws
27 oktober 2010 - Ron Smeets

Witte iPhone 4 vertraagd tot de lente van 2011

De ontwikkeling en beschikbaarheid van de witte uitvoering van de iPhone 4 wordt zo langzamerhand een heuse klucht waar Nokia en Sony Ericsson, die beiden toch bekend staan als fabrikanten die wel eens wat vertraging oplopen bij de release van nieuwe toestellen, nog wat van kunnen 'leren' ;-))

Hoe dan ook, Apple heeft moeten bekendmaken dat de witte iPhone 4 nog verder vertraagd is. Zoals de zaken er nu voor staan komt hij ergens in de lente van 2011 op de markt. Dat kan dus eind maart zijn, maar voor hetzelfde geld wordt het medio juni.

Een reden voor deze nieuwe vertraging heeft Apple niet gegeven, maar het is al langer bekend dat de boys uit Cupertino worstelen met de ontwikkeling van het 'witte glas'. Tegen die tijd zal, geheel volgens 'Apple traditie' ook de opvolger van de iPhone 4 (iPhone 5 ?) al zo ongeveer aangekondigd worden dus ik vraag mij af of het dan nog wel zin heeft om een witte versie van de iPhone 4 uit te brengen.

Overigens zijn de afgelopen maanden al een aantal prototypes van de witte iPhone 4 opgedoken, maar dit ter zijde. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.