Toestellen
18 augustus 2010 - Ron Smeets

Witte iPhone 4 uitgepakt

Voor zover bekend zou Apple de eerste witte versies van de iPhone 4 pas over enkele maanden kunnen gaan uitleveren. Dat liet de Amerikaanse fabrikant eind Juli middels een officieel statement aan haar fanboys weten. Het uitstel zou te maken hebben met productieproblemen van de witte verf voor de glazen voor- en achterzijde van het toestel.

Toch schijnen er al witte exemplaren van de iPhone 4 in omloop te zijn, getuige onderstaande uitpakvideo uit Canada.

Lijkt mij een beetje onwaarschijnlijk. oordeel zelf of deze video echt is of niet. Ik gok erop dat de Canuck in kwestie een prototype ingepakt heeft en doet alsof ;-) Hij zet het toestel gedurende deze ruim acht miniuten durende video in ieder geval niet aan.

UPDATE (17u00): de video is vanmiddag door de gebruiker verwijderd. Ga dit ff fixen... Stay Tuned!

Witte iPhone 4 uitgepakt (in Canada) from Mobile Cowboys on Vimeo.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.