Toestellen
28 april 2011 - Ron Smeets

Witte iPhone 4 nu ook officieel te koop in Nederland

Eerder deze week dook de witte iPhone 4 al op bij diverse webshops in België en Nederland. Het zat er dus al aan te komen dat de veelgeplaagde witte versie van Apple's nieuwste iPhone die toch al weer een maand of 10 in de winkels ligt uitiendelijk ook leverbaar werd.

Welnu gisteren kondigde Apple aan dat de witte iPhone 4 vanaf vandaag bij ons in Nederland ook officieel verkrijgbaar is, gevolgd door persberichten van KPN en T-Mobile dat zij hem ook direct zullen gaan verkopen.

Ik ben toch wel benieuwd wie er nog op een witte iPhone 4 zit te wachten of wie inmiddels al besloten heeft een andere uitvoering (zwart dus ;-)) te nemen of te wachten op de iPhone 5 die, vermoedelijk, ergens in september verwacht wordt, maar dat zijn nog geruchten natuurlijk. Reageer maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.