Entertainment
27 juni 2009 - Ron Smeets

Witte iPhone 3G S raakt oververhit en wordt (lekker) bruin

Het was al bekend dat de iPhone behoorlijk warm kon worden ale je hem intensief gebruikt, maar het witte exemplaar op de foto's hiernaast en onder ziet er uit alsof hij te lang in de zon of even in de oven gelegen heeft met wat boter erop ;-)

Blijkbaar kan de nieuwe iPhone 3G S zo warm worden dat hij verkleurt. Ik heb er met mijn testexemplaar nog niet zo'n last van gehad en bovendien is dat een witte. Ik ben benieuwd of we dit probleem binnenkort vaker zullen gaan tegenkomen.

iPhone-3G-S-oververhit-b
iPhone-3G-S-oververhit-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.