Geruchten
25 januari 2011 - Ron Smeets

Witte Google Nexus S met Super AMOLED display naar Duitsland

Als we deze Duitse geruchten mogen geloven dan ligt de Google Nexus S in februari bij onze oosterburen in de winkels. Behalve de 'standaard' zwarte versie zou in Duitsland ook een witte uitvoering in de schappen komen te liggen.

Dat is echter niet het enige 'nieuws'. Dezelfde bron weet namelijk ook te melden dat de Duitse Nexus S, in ieder geval de witte dan, hogstwaarschijnlijk voorzien zal zijn van een Super AMOLED display.

Dat is op zich hot nieuws, als het gerucht klopt, nogmaals. Tijdens de 'officieuze' lancering van de Google Nexus S werd namelijk bekend dat de Europese versie van het toestel voorzien zou worden van een S-LCD display en dat de Super AMOLED versie alleen in de VS uitgebracht ging worden. Google-Nexus-S-Wit-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.