Toestellen
16 januari 2012 - Ron Smeets

Witte Galaxy Nexus gefotografeerd

Het Italiaanse HDBlog heeft de eerste 'live' kiekjes van een witte Samsung Galaxy Nexus weten te bemachtigen. Wanneer deze uitvoering van de nieuwste Google Phone in de winkels zal verschijnen is nog niet bekend. Het gerucht gaat wel dat de witte Galaxy Nexus volgende maand (februari) in Engeland beschikbaar komt.

Qua specs is de witte uitvoering overigens identiek aan zijn 'grijze' broertje. De foto's:

Samsung-Galaxy-Nexus-Wit-d Samsung-Galaxy-Nexus-Wit-e Samsung-Galaxy-Nexus-Wit-c Samsung-Galaxy-Nexus-Wit-a Samsung-Galaxy-Nexus-Wit-b

Via
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.