Toestellen
11 oktober 2006 - Ron Smeets

Witte Chocolate ook naar de VS

Ik kan er niets aan doen, maar de Amerikaanse versie van de LG Chocolate vind ik toch een heel stuk minder mooi dan de Europees-Aziatische variant.

Dat gevoel had ik al een beetje bij het zwarte model, maar nu ik de Amerikaanse versie van de Witte Chocolate gezien heb vind ik 'm ronduit lelijk geworden.

Het kan natuurlijk aan de fotograaf liggen, maar volgens mij probeert LG in het Amerikaanse toestel te veel op een iPod te laten lijken. Hij zal rond Thanksgiving (eind november) in de winkels liggen.Gerelateerde links:
Amerikaanse Chocolate 7 Augustus in de winkels
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Amerikaanse versie van de Chocolate
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.