Toestellen
23 november 2014 - Ron Smeets

Witte BlackBerry Passport te koop in Canada; rode variant ook gespot De bijzondere vierkante qwerty smartphone krijgt meer kleur

De BlackBerry Passport werd eind september onthuld als de volgende poging van de Canadese fabrikant om een serieuze comeback te maken in de smartphone wereld. De eerste berichten vlak na die lancering waren redelijk positief, al is de verkoop van enkele honderdduizenden exemplaren nog geen reden om de champagne kurken te laten knallen. Wellicht dat de komst van de witte variant, die vanaf nu in Canada al te bestellen is, weer wat meer body aan de comeback poging kan geven. Het is nog niet bekend of en wanneer de witte versie van de Passport naar Europa komt. Vooralsnog wordt hij vanaf 7 december alleen in Canada geleverd.

Maar dat is nog niet alles. Als de geruchten kloppen dan krijgt de BlackBerry Passport in de (nabije) toekomst mogelijk nog meer kleur. Onlangs zagen we natuurlijk al een gouden versie en nu is online een afbeelding van een rode variant opgedoken. Die zou op Black Friday (de dag na Thanksgiving; 28 november) in gelimiteerde aantallen in de Online shop van BlackBerry verkocht gaan worden. Helaas ook alleen aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Zeg het maar; zouden jullie wel, of weer, een BlackBerry kopen als ze in meerdere (felle) kleuren te koop zijn?

Bron (Witte Passport) Bron (Rode Passport)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.