Toestellen
03 november 2011 - Ron Smeets

Wit is het nieuwe (smartphone) zwart?

Tijdens de Pre Christmas Show van de PhoneHouse, afgelopen dinsdag in Amsterdam, waren de nodige witte smartphones te bezichtigen. Een week geleden was een witte versie van de Nokia N9 nog een van de grootste publiekstrekkers op Nokia World.

Wordt, of is, wit het nieuwe smartphone zwart? Kijk hieronder naar een paar kiekjes van enkele witte toestellen die ik de afgelopen dagen dus spotte (of zelf inmiddels mee rondloop) en laat vooral (via de reacties) weten of jij ze (ook) mooi vindt, of niet natuurlijk.

Op de eerste twee foto's zie je de witte BlackBerry Bold 9900, de Bold 9780 Curve 9360 en de Torch 9810. Daaronder staat dezelfde foto, maar dan geflankeerd door de witte Sony Ericsson Xperia Arc S en de witte iPhone 4S. Tot slot ook nog een paar kiekjes van de witte Nokia N9.

BB-Wit-Collectie-a BB-Wit-Collectie-b

Nokia-N9-Wit-Back Nokia-N9-Wit-Bot-Side Nokia-N9-Wit-Top Nokia-N9-Wit-Front

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.